1/8
Casa M
Ormea (Cn)

client: Fabio Revetria, Lara Sappa

client: privato

year: 2011

Project overview: the building is in the highest areas of the Vacieu hamlet (1036 m.a.s.l.) in Ormea.

 

The renovation of the existing building, originally used as a stable on the ground floor and as a barn on the first floor, aimed to create an annex of the client’s main house, located a few metres down the road.

 

The renovation project has led to the insertion of a kitchenette, a toilet and a living area with a fireplace on the ground floor and an open-space on the first floor.

Officina82 architettura architecture scénographie design arquitectura italian design designers Garessio Piemonte Italy made in Italy quality Pcénographie landscape allestimento scenografia
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2019 Officina82

architecture | landscape | exhibition design

via Aleramo 34, 12075 Garessio (Cn) | +39 0174 80 35 97 | P.I. 03154140044